كوب كبير
[size=9]دقيق
[b]1/2 كوب شوفان (نفس الكوب المستخدم
فى عيار الدقيق)
[b]عبوة
زبادى
[b]ا
بيضة
[b]ا باكو بيكنج باودر
[b]ملح حسب تذوقك
[b]زعتر, فلفل اسود
[b]الحشوة
[b]2 ملعقة صلصة
(معجون) طماطم محلولة بقليل
[b]من الماء + رشة
زعتر + فلفل اسود وملح خفيف
زيتون اسود او
اخضر
[b]بسطرمة او لنشون او سلامى او سجق
مقطع
[b]نصف ناضج او لحم مفروم معصج او
بيفبرجر
[b]نصف ناضج ومقطع (بيطلع طعمه وهمى)
او
جمبري و سبيط (او كلمارى)
[b]جبن رومى مبشورة وموتزاريللا (او رومى فقط بتكون لذيذة
اوى بردو)
[b]فلفل رومى شرائح,
وبراحتك خااااااالص..
[b]اخضر,
احمر, اصفر, برتقالى... اى لون يعجبك ياقمر
[b]مشروم... طبعا لو حبيتى
[b]الطريقة
[b]هكتب طبعا طريقة العجين عشان حبيباتى
اللى مقروش موضوع التارت
[b]كله على بعضه
واعجنى
بهمة