Elissa Lovers Forums
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةالبوابةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 فراخ كنتاكى-طريقة عمله

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
محمد سمير
• • أعضاء
• • أعضاء
محمد سمير


ذكر فراخ كنتاكى-طريقة عمله Acbqwxikme6ahr21tnbz
تاريخ الميلاد : 17/01/1989
عدد المساهمات : 20
نقاط : 60
تاريخ التسجيل : 22/01/2011
العمر : 35

فراخ كنتاكى-طريقة عمله Empty
مُساهمةموضوع: فراخ كنتاكى-طريقة عمله   فراخ كنتاكى-طريقة عمله I_icon_minitimeالسبت يناير 22, 2011 12:25 pm

المقادير :
-فرخة وتقطع على 12 قطعة بعد تنظيفها
-معلقة كبيرة سماء( دى توابل يتجاب من عند العطارومتوفرة)
-مغلقة بهارات
-1/2 كوب ماء بصل
-3 ملاعقخل
-معلقة كبيرة كسبرة ناعمة
-2 ليمونة
-ملح - فلفل
- 4بيضات
-2 كوب دقيق ذرة ( ده غير الدقيقالعادى)
- دقيق عادى

الطريقة:

اجيب الفرخةواغرز فيها السكينة فى جميع جوانبها

-بعد كده تحطى الكسبرةالناعمة+ماء اليصل+البهارات +الليمون+الخل+الملح+الفلفل فىاناء

وتخلطيهم جيدا وبعدين تحطى الفراخ وتقلبيها فى الخليط جيداوتوضع فى الثلاجة من باليل ( تقريبا 12 ساعة قبل الطهى )

- تانى يو مبقى اجيب دقيق الذرة واحط عيه ملح وفلفل واجيب البيض واضربه واضع بردو عليه ملحوفلفل


تجيبى الفراخ من التلاجة وتحطيها فى الدقيق العادى اولاوبعدين البيض واخيرا تحطيها فى دقيق الذرة ( علة فكرة دقيق الذرة هو اللى بيخليهامقرمشة )


وتحمر فى زيت غزير مغلى جيدا على نار عالية ( اول ماتنزلى الفراخ لازم تكون النار عالية وبعد كده توطيها حتى تستوى )

هتاخد تقريبا 1/2 ساعة على نار هادية
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
♥´`♥مٍنـٍـّّـونـــّـٍا♥´`
• •مشرف عام
• •مشرف عام
♥´`♥مٍنـٍـّّـونـــّـٍا♥´`


انثى فراخ كنتاكى-طريقة عمله Cw2c2j0nk5b5tggtzbja
تاريخ الميلاد : 08/09/1987
عدد المساهمات : 954
نقاط : 2770
تاريخ التسجيل : 22/01/2011
العمر : 36

فراخ كنتاكى-طريقة عمله Empty
مُساهمةموضوع: رد: فراخ كنتاكى-طريقة عمله   فراخ كنتاكى-طريقة عمله I_icon_minitimeالجمعة فبراير 04, 2011 5:03 pm

يسلمو علي المجهود الااكثر من رائع

ومجهودك الطيب

لكي كل تقديري واحترامي
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
فراخ كنتاكى-طريقة عمله
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
»  طريقة عمل الجمبري بالصلصه,كيفية عمل جمبري بالقرنبيط والمشروم,طريقة تحضيرالجمبري
» رز بالبيض في يوم مفيهوش لحم او فراخ بس روعه
» وراك فراخ محشيه لذيذه مره بالصور
» طريقة عمل ورق عنب بالصور
» طريقة عمل الناتشوز

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
Elissa Lovers Forums  :: ▫• الآقسام الاجتماعيه •▫ :: || ♥ قسـم المطبـخ-
انتقل الى: